Landelijke verkoop Grote Clubactie in volle gang

Beste lotenverkoper,

Elk jaar in september/oktober vindt de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doen wij ook weer mee en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80%, ofwel € 2,40 per lot, naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt.

Wat is de bedoeling? Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Sport Vereent heeft gekozen voor het werken met een Éénmalige machtiging: De koper vermeldt zijn gegevens en IBAN rekeningnummer in het lotenboekje op de pagina ‘Eenmalige Machtiging ’ en het bedrag wordt éénmalig van deze rekening afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift van de koper vermeld. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invul vak voor ‘Éénmalige Machtiging)’. De koper kan dan de deurzegel gebruiken.

Nieuw verkoopboekje De Grote Clubactie heeft een nieuw verkoopboekje gemaakt om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken. In een verkoopboekje vind je 20 pagina’s voor 20 lotenkopers. Iedere pagina heeft een deel ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en een bedankbriefje met deurzegel. Het deel ‘Éénmalige Machtiging (SEPA)’ laat je in het boekje zitten voor Sport Vereent en het bedankbriefje met deurzegel geef je aan de lotenkoper. Eén lot kost € 3,- . Het zou natuurlijk super zijn als mensen meer loten willen kopen!

Aan wie mag je verkopen? Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij de leiding van Sport Vereent, uiterlijk 1 november 2017. Sport Vereent zorgt ervoor dat het verder in orde komt. Wanneer is de actie? De Grote Clubactie start op zaterdag 16 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. Je kunt natuurlijk wel al eerder je familie en vrienden benaderen, dan heb je die alvast binnen.

Prijzen voor lotenverkopers De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen, maar ook de beste lotenverkopers kunnen geweldige prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een iPad! Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl.

Sport Vereent heeft ook een eigen verkoopwedstrijd

Als je meer dan 10 loten verkoopt kun je op het ‘Keuzeformulier’ (te vinden voorop het lotenboekje) aangeven waar je voorkeur ligt. Er is maar 1 keuze per boekje mogelijk. Degene, binnen Sport Vereent, die de meeste loten heeft verkocht, krijgt bovenop zijn keuze ook nog een bonus van € 25,00. Bericht van je keuze krijg je via de mail, dus zorg dat je het juiste emailadres op het ‘Keuzeformulier’ invult. Geen ‘Keuzeformulier’ dan ook geen deelname aan de verkoopwedstrijd.

Let op dat het IBAN rekeningnummer duidelijk en correct is ingevuld want alleen geïnde loten tellen mee voor het aantal verkochte loten.

Tip! Leg je lotenkopers uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie 2017 is het realiseren van een Jubileumuitvoering in 2018. Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten! Met vriendelijke groet,
Contactpersonen:

Algemeen                                         : Henri Huijting → henri@sportvereent.nl

Leidsche Rijn en Overvecht         : Laura Hofman → 06-29 19 07 70 of laura@sportvereent.nl

Zuilen                                                : Thijs Manten → 030-243 17 57

 

Leave a comment