Grote Clubactie gaat van start vanaf zaterdag 18 september 2021

We gaan weer beginnen met de Grote Clubactie en hopen weer een goed resultaat te behalen.
Een lot kost € 3,00 en per verkocht lot gaat er € 2,40 naar de vereniging, voor nieuwe materialen en toestellen, dus doe je best! 

START                                                               : ZATERDAG 18 SEPTEMBER 2021
INLEVEREN VERKOOPBOEKJES  : TOT EN MET ZATERDAG 20 NOVEMBER 2021
TREKKING                                                     : WOENSDAG 8 DECEMBER 2021

Er zijn meerdere manieren om loten te verkopen. Het makkelijkste is om dit via je persoonlijke QR-code te doen, want dan worden en geen fouten gemaakt met het invoeren van de gegevens van de koper. Ook komen de gegevens direct in het systeem van de Grote Clubactie te staan onder je eigen naam.
Elk lid krijgt per 10 verkochte loten een VVV-bon ter waarde van € 5,00. Bij 20 verkochte loten is dit een VVV-bon van € 10,00 enz. Je hoeft hier verder niets voor te doen, alleen maar veel loten verkopen. Degene die de meeste loten heeft verkocht binnen de vereniging, krijgt bovenop de VVV-bonnen ook nog een bonus van
€ 25,00.

Loten verkopen met je persoonlijke QR-code

  1. Via de mail krijgt ieder lid op vrijdag 17 september een persoonlijke QR-code verstuurd. Niet ontvangen aan het einde van de dag? Laat het even weten via laura@sportvereent.nl.
  2. De koper scant de QR-code met de camera of QR-code scanner op zijn/haar mobiele telefoon. De QR-code scanner is te installeren via de Play- of App Store;
  3. De koper komt op jouw eigen persoonlijke pagina;
  4. De koper vult zijn persoonlijke gegevens in en tikt op verzenden;
  5. De koper krijgt een e-mail met daarin het lotnummer(s).

Het is ook nog mogelijk om de loten te verkopen via het verkoopboekje. Als je dit wilt, vraag dan een verkoopboekje aan je eigen juf of meester op de les. Je krijgt dan een boekje met een etiket waarop je naam en je persoonlijke QR-code staat.
GRAAG ZELF ER NOG OPSCHRIJVEN WIE JE JUF OF MEESTER IS, voor het uitdelen van de VVV-bonnen. 

Loten verkopen via het verkoopboekje
In het verkoopboekje vind je 20 pagina’s voor 20 lotenverkopers. Op de linkerkant vult de koper zijn/haar gegevens in. De rechterkant is het bedankbriefje en de deurzegel die je aan de koper geeft. Let erop dat de koper zijn/haar gegevens goed en leesbaar invult, vooral het IBAN-nummer moet goed leesbaar zijn. Alleen geïnde loten tellen mee voor het aantal verkochte loten.
Het lotnummer(s) komt op het bankafschrift van de koper te staan.  

Prijzen voor jou als lotenverkoper
De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen, maar ook de beste lotenverkoper kan geweldige prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op een van de prijzen. Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl.

Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,

Contactpersonen:         
Laura Hofman → laura@sportvereent.nl – 06-29 19 07 70
Henri Huijting → henri@sportvereent.nl

Comments are closed.