Informatie proeflessen Plus-groep

Beste lid en ouder(s)/verzorger(s),

Je bent door de leiding opgevallen op je les en/of tijdens een wedstrijd. Daarom wil ik je uitnodigen om twee proeflessen bij de Plus-groep te komen turnen op ZATERDAG 18 en zaterdag 25 juni 2022 van 09.30 tot 11.00 uur.

De Plus-groep is voor kinderen die net iets meer kunnen en meer uitdaging nodig hebben.

Tijdens de 2 proeflessen ga ik kijken of jouw instapniveau voldoende is om deel te mogen nemen aan de Plus-groep. Het kan ook zijn dat ik twijfel of het niveau haalbaar is, dan krijg je een proefperiode van 2 maanden. Na deze 2 maanden wordt het besluit genomen of je definitief mag deelnemen of niet.  

Binnen Sport Vereent is geen selectie, dit is ondergebracht bij Turn4U. Het is eventueel  mogelijk om vanuit de Plus-groep door te stromen naar Turn4U. Er worden regelmatig Talentendagen aangeboden vanuit Turn4U. De betrokkenen worden hierover geïnformeerd. Als je bij Turn4U aangenomen wordt, stopt de Plusgroep op donderdag en zaterdag. Het is wel mogelijk om een recreatieles te (blijven) volgen.

Aan een definitieve deelname aan de Plus-groep zijn hogere contributiekosten verbonden. Dit is € 75,00 per kwartaal voor de 2 lessen per week.

Aan de twee proeflessen zijn geen kosten verbonden.

Op het moment dat je 11 jaar bent geworden, is het mogelijk om door te stromen naar de Recreatie-extra groep op zaterdag van 10.15 tot 11.45 uur.  

De Plus-groep traint 2 keer per week op donderdag van 17.30 tot 18.30 uur en zaterdag van 08.45 tot 10.15 uur in de gymzaal aan de Prof. Bavinckstraat 5, 3555 GS in Zuilen. 
Om deel te mogen nemen aan de Plus-groep is het verplicht om 2 keer per week te trainen. Je kan kiezen voor de training op donderdag en zaterdag of je eigen recreatieles en zaterdag.   De les op zaterdag is verplicht.

Ik hoor graag of je de proeflessen komt volgen, dit kan je doorgeven door het formulier in te vullen via www.sportvereent.nl/aanmelden-proeflessen-plus-groep/.

Mochten er nog vragen zijn, hoor ik het graag. 

Groeten,
Laura Hofman
laura@sportvereent.nl         
06-29 19 07 70