Melden van incidenten

Melden van incidenten
binnen Sport Vereent

Als sportvereniging doen we er alles aan om alle leden, trainers, vrijwilligers een veilige sportomgeving te bieden. Toch kan het gebeuren dat iemand zich niet prettig voelt. Dat kan zijn vanwege een praktisch of turntechnisch onveilige omgeving of bijvoorbeeld vanwege het gedrag van anderen. Wat het ook is, dat is geen fijn gevoel en we vinden het belangrijk dat iedereen dat moet kunnen melden en dat hiermee vertrouwelijk wordt omgegaan.

Voor de één is dat een gesprek met de trainer, voor de ander een anoniem telefoontje, weer voor een ander via de mail. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden een klacht of incident bespreekbaar te maken.

Contact via de vertrouwenscontactpersonen
Heb je een klacht, wil je een incident melden en weet je niet goed hoe je hiermee moet omgaan? De vertrouwenscontactpersonen kunnen je hierbij helpen en je de juiste weg wijzen. Corrie en Karen zijn de vertrouwenscontactpersonen bij Sport Vereent.  Hun bereikbaarheid lees je hier.

Contact via het bestuur
Iedereen kan contact leggen met het bestuur om een incident te melden. Dat mag ook altijd anoniem. Dat kan via het secretariaat van het bestuur via post: [Pam van Woudenberg, secretariaat SV] of per mail naar secretariaat@sportvereent.nl

Contact via de trainer
Een incident kun je uiteraard ook altijd met de trainer zelf bespreken. Zij staan open voor feedback.  Hun bereikbaarheid vind je hier.

Veilig sport klimaat