Springdagen Sommelsdijk gaan NIET door

Helaas is onderstaande bericht van de organisatie van de Springdagen binnengekomen dat de Springdagen NIET doorgaan:

“De Springdagen op donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober 2020 gaan niet door.
Ik heb de afgelopen maand mijn uiterste best gedaan om deze sportdagen voor kinderen door te laten gaan, maar de tegenslagen stapelden zich de afgelopen dagen op.

De besmettingen lopen op, er kwamen meer regels bij, clubs melden zich af en last but not least, de gemeente Goeree- Overflakkee en de veiligheidsregio Rotterdam- Rijnmond riepen om het hardst dat de andere partij een oordeel moest geven of de Springdagen door konden gaan. Bij beide organisaties, maar met name bij de gemeente is het 1 grote chaos. Van beide organisaties heeft niemand de moeite genomen om aan ons te vragen wat Springdagen nu precies inhoud en welke maatregelen wij hebben genomen. Ook een afspraak maken voor overleg bleek onmogelijk.
Ook gaven zij ons het idee dat zij op elk moment tussen nu en 22 oktober konden besluiten om geen goedkeuring te geven.
Dat en de nieuwe maatregelen waardoor clubs uit Rotterdam en Den Haag niet meer kunnen komen heeft bij ons de hoop op het door kunnen laten gaan tot nul gereduceerd.
Ondanks veel externe factoren die van invloed zijn, vind ik het erg jammer dat wij dit besluit moeten nemen. Met name voor alle kinderen die nu een leuke sportieve dag aan hun neus voorbij zien gaan.”

Hopelijk volgend jaar weer 😊.

Als er nog vragen zijn, hoor ik het graag.

Groet,
Laura Hofman
laura@sportvereent.nl

Spring naar toolbar