Lessen gaan niet door in verband met het Coronavirus!

Beste turnliefhebbers, Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte van 12 maart, hebben wij besloten conform de richtlijnen van het RIVM, KNGU en NOC*NSF voorlopig alle lessen te annuleren. Op dit moment is het niet mogelijk om de verregaande consequenties te overzien. Deze maatregel geldt t/m 6 april 2020. De gezondheid van onze leden en trainers vinden wij belangrijk, daarom vinden we het noodzakelijk de richtlijnen op te volgen. Indien u vragen heeft, dan kunt u deze stellen aan het secretariaat, via secretariaat@sportvereent.nl. Eerdere hygiëne maatregelingen: Hygiënemaatregelen Sport Vereent in verband met het Corona virus Het zal u de afgelopen dagen niet zijn ontgaan dat ook in de regio Utrecht verschillende besmettingen van het Corona virus zijn geconstateerd. Naast de informatie die u waarschijnlijk krijgt van overige instanties, op het werk en/of school, lijkt het ons goed u ook te informeren hoe wij hier binnen Sport Vereent mee omgaan. Wij hanteren voor de trainingen de instructies van overheidsinstanties, het RIVM, de GGD en van onze sportbond KNGU en de overkoepelende sportbond NOC-NSF. Er is op dit moment geen sprake van een aangepast (sport)beleid of maatregelen voor binnensporten. Onze lessen/trainingen gaan dan ook gewoon door. Natuurlijk vinden we het wel belangrijk om ook onze leden en ouders/verzorgers de algemene hygiëne-maatregelen nogmaals onder de aandacht te brengen. Dat wil zeggen:
  • Trainers wassen vóór en ná elk lesuur hun handen. Wij verzoeken ook onze leden dit te doen.
  • Vangen? Dat blijven we natuurlijk gewoon doen! Maar onnodige aanrakingen, zoals high-fives, of onderling contact bij de lessen… dát is op dit moment niet handig en doen we dus niet.
  • Ben je grieperig of luchtwegklachten? Dan kom je niet naar de les en ziek je eerst goed uit.
  • En verder… hoest je natuurlijk in je elleboog en gebruik je papieren zakdoekjes.
Vanzelfsprekend zullen wij de situatie nauwlettend in de gaten houden en zodra er iets verandert in de situatie u informeren via onze website en/of mailbericht. Heb je nog vragen? Stel ze dan aan de leiding of aan het secretariaat via secretariaat@sportvereent.nl Bestuur g.v. Sport Vereent
Spring naar toolbar