Opzeggingsformulier lidmaatschap

Alle velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Opzegging van het lidmaatschap kan alleen door dit opzeggingsformulier in te vullen. Dit kan niet bij de leiding op de les.

Voor opzegging van het lidmaatschap geldt een opzegtermijn van 3 maanden, welke ingaat aan het eind van de lopende maand waarin de opzegging is gemeld. Dit betekent dat de lopende maand en de 3 daaropvolgende maanden moeten worden betaald.
Er wordt een kopie van de opzegging per e-mail ontvangen en de daarop vermelde datum is bepalend voor de einddatum van het lidmaatschap.

De opzegging is pas definitief als er van de ledenadministratie een bevestiging is ontvangen. Wel wordt er direct een kopie van het opzeggingsformulier verzonden.

OPZEGGING LIDMAATSCHAP VAN:

HUIDIGE LESGEGEVENS:

Lesgegevens


Het kan zijn dat het niet lukt om het formulier in 1 keer te versturen, graag dan nogmaals op verzenden klikken (zolang de ingevulde gegevens op de pagina blijven staan, is het formulier nog niet verstuurd en kan er nog op verzenden geklikt worden). De aanbevolen internet browser is Google Chrome. Als het daarna nog niet lukt om in te schrijven, graag de gegevens die ingevuld moeten worden, mailen naar ledenadministratie@sportvereent.nl. Ook eventuele op- en/of aanmerkingen kunnen gemaild worden naar dit e-mailadres.

Spring naar toolbar