Sint en gympieten

Beste gymvriendjes en vriendinnetjes,

We komen ook dit jaar weer op bezoek bij de kinderen van Sport Vereent uit Leidsche Rijn, Overvecht, Zuilen en Maarssen.                                                

En wel op woensdag 30 november in de Sportzaal Waterwin, in Terwijde, Musicallaan 100-112, Leidsche Rijn. Het feest is van 15:00 tot 16:45 uur voor alle Sport Vereent kinderen tot en met 8 jaar. De lessen na 18:00 uur van Bo, Julia, Meike en Liza gaan wel gewoon door!

Doe wel je gymkleding aan, maar verkleed komen als Sint of Piet kan natuurlijk ook! Neem voor enkele spelletjes die we gaan spelen een leeg ingepakte doosje mee.

Voor de ouder(s)/verzorger(s):

In verband met het grote aantal kinderen kunnen tijdens het feest geen ouders, ook niet van de peuters, broertjes en zusjes aanwezig zijn in de gymzaal. Ouder(s)/verzorger(s), uit Overvecht, Zuilen en Maarssenkunnen eventueel in de hal blijven wachten. Bij het ophalen ook graag wachten in de hal tot het feest afgelopen is.

Mochten er kinderen zijn die een gluten-, lactose- of pinda allergie hebben en mag uw kind niet op de individuele foto, geef dit van te voren aan bij de eigen leiding op les.

Wij hebben er al zin in, hopelijk zien wij jullie dan!

Groetjes,

Sinterklaas en de Gympieten

Comments are closed.