Springdagen Sommelsdijk

We gaan, mits de coronamaatregelingen het toelaten, met Sport Vereent in de herfstvakantie op donderdag 21 oktober 2021 naar de ‘Springdagen’ in Sommelsdijk – Zuid Holland.

De kosten voor deze gezellige en sportieve dag zijn € 32,50 per persoon, dit is voor het onderstaande programma inclusief lunch en vervoer.

Het programma  
We worden met de bus opgehaald vanaf opstapplaats 1 in Overvecht of opstapplaats 2 in Langerak. In Sommelsdijk gaan we 2 uur zwemmen, 40 minuten bowlen, 40 minuten klimmen (in de klimwand met instructeur) en tokkelen, 40 minuten handboogschieten en 2 uur springen op een grote trampoline, airtumblingbaan, dubbele minitrampoline en gewone minitrampoline.

Tussendoor krijgen we patat met een frikandel of kipnuggets en tot slot gaan we weer met de bus terug naar Utrecht.  

Er is de hele dag voldoende leiding aanwezig. Dit wil zeggen dat er op 10 kinderen 1 leiding meegaat.

Deelnemers
Deze dag is voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar die lid zijn van Sport Vereent en minimaal zwemdiploma A hebben. Het is verplicht om een kopie/foto van het zwemdiploma bij inschrijving als bijlage mee te sturen.

LET OP: Er kunnen in totaal 80 deelnemers mee!

Opgeven kan tot uiterlijk zaterdag 25 september 2021.

Tijdsindeling
We verzamelen tussen 9.00 en 9.15 uur bij de gekozen opstaplocatie en vertrekken met de bus om 9.30 uur naar Sommelsdijk. Het programma in Sommelsdijk is van 11.00 tot 18.00 uur. Om ongeveer 18.15 uur vertrekken we weer met de bus terug naar Utrecht en komen daar rond 19.30 uur aan.

Adres
Recreatiecentrum de Staver
Sperwer 4A
3245 DK Sommelsdijk

Wat neem je mee
Zwemkleding, turnkleding (turnpakje / turntenue) en binnensportschoenen voor het klimmen.  

Eventueel broodjes en drinken voor de terugreis, omdat we rond etenstijd in de bus zitten.   

Meer informatie is te vinden op www.springdagen.nl. Ook staan hier foto’s en een filmpje van vorige jaren. LET OP: er staat bij dat het vol is op 21 oktober, maar Sport Vereent heeft de plekken al gereserveerd, dus we kunnen deelnemen. 

Aanmelden
Vul het aanmeldformulier in via https://sportvereent.nl/aanmelding-sommelsdijk/.

De inschrijving is definitief als er € 32,50 is ontvangen op rekeningnummer NL77 INGB 0001 75 62 74 op naam van Gymnastiekvereniging Sport Vereent. Vermeld in de omschrijving de naam van het kind(eren) + Springdagen Sommelsdijk.

LET OP: Na betaling is het niet meer mogelijk om je geld terug te krijgen, behalve als het door de coronamaatregelingen niet door kan gaan.

Groet,
Laura Hofman
info@sportvereent.nl
06-29190770

Comments are closed.