Update 14 januari 2022.

Beste leden/ouders/verzorgers,

Hoera, we mogen weer!

We zijn ontzettend blij dat het Kabinet heeft besloten dat er weer binnen gesport mag worden.
De gymlessen gaan vanaf maandag 17 januari 2022 weer starten.
Wij verheugen ons erop iedereen weer in de zaal te treffen.
Toch willen we de lessen voor iedereen zo veilig mogelijk houden. Zie de maatregelen hieronder. 

Maatregelen
We willen jullie daarom graag herinneren welke afspraken er in de gymzalen zijn rondom de coronamaatregelen om het sporten zo veilig mogelijk te laten verlopen:

– Thuis omkleden (in de kleedkamer alleen jas en schoenen uit);
– Ouders blijven buiten;
– Vijf minuten voor en na de les pas aanwezig zijn bij de zalen;
– Kinderen boven de 13 jaar dragen een mondkapje binnen (niet tijdens het sporten);
– Een coronatoegangsbewijs is verplicht voor leden boven de 18 jaar.

Vragen?
Voor vragen kunt u terecht via het mailadres info@sportvereent.nl.

Heel graag tot volgende week!

Met vriendelijke groet,
Trainers en bestuur van Sport Vereent

 

Update 19 december 2021.

Hoewel wij jullie nog informeerden over de aanvangsdatum van de kerstvakantie, heeft de persconferentie van zaterdag 18 december 2021 een wijziging in de startdatum veroorzaakt.
Dit betekent dat de kerstvakantie in gaat op maandag 20 december 2021.

We gaan jullie begin januari 2022 informeren over het vervolg vanaf 10 januari 2022.
Wij beseffen dat de lockdown waar we ingaan voor alle leden een extra teleurstelling is, ondanks dat we ons allemaal realiseren dat ieders gezondheid het belangrijkste is.

We wensen jullie een fijne kerstperiode in een aangepaste vorm en we hopen iedereen in goede gezondheid in het nieuwe jaar weer te ontmoeten. Zorg goed voor elkaar, blijf bewegen en tot in 2022!

Groeten, 
Bestuur en trainers

Update 16 december 2021.

Beste leden (en ouders/verzorgers),

Tijdens de persconferentie op dinsdag 14 december 2021 van demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister Hugo de Jonge, zijn de maatregelen rondom het beoefenen van recreatiesporten ongewijzigd gebleven tot in ieder geval 14 januari 2022.

Het bestuur van Sport Vereent heeft de maatregelen intern besproken en hierover het volgende besloten:

  • Vanaf heden tot en met woensdag 22 december 2021 gaan de lessen door zoals op dit moment de situatie is. Dat wil zeggen dat de lessen vanaf 17.00 uur komen te vervallen.
  • In de kerstvakantie, van vrijdag 24 december tot en met zondag 9 januari 2022, zijn er géén lessen.
  • Voor de periode vanaf maandag 10 januari 2022 heeft de leiding een lesschema in voorbereiding voor op de zaterdagen om ervoor te zorgen dat we veilig en verdeeld over verschillende gymzalen en tijden, tóch allemaal kunnen blijven sporten. Uiteraard hopen we dat er in de persconferentie van 14 januari a.s. weer versoepelingen worden aangekondigd en we alsnog de gymzalen in kunnen. Mogelijk is dit niet het geval. Dan zullen we het definitieve schema voor de zaterdagtrainingen in de eerste week van januari aan jullie doorgeven. We hebben ervoor gekozen om nog niet te starten met deze extra lessen op zaterdag 18 december. Reden hiervoor is dat we willen aansluiten op de landelijke maatregelen om de kerstperiode te verlengen.

Contributie
Door de landelijk aangekondigde kabinetsmaatregelen zijn wij helaas niet in de gelegenheid om u / uw kind de lessen aan te bieden zoals u deze van ons gewend bent. Toch hebben wij ervoor gekozen het volledige contributiebedrag te innen. Nu wij de komende periode weer alternatieve lessen kunnen aanbieden óf de trainingen weer kunnen hervatten, hebben wij hiertoe besloten.
In de afgelopen periode hebben wij, tegen het advies van de KNGU in, totaal 2 kwartalen (een half jaar) uit coulance géén contributie geïnd.

Vragen?
Indien u nog vragen heeft over de nieuwe maatregelen, dan kunt u hiervoor terecht bij het bestuur via het mailadres secretariaat@sportvereent.nl. Vragen over de contributie kunt u stellen via de ledenadministratie ledenadministratie@sportvereent.nl.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

 
Update 28 november 2021.

Beste leden, ouders/verzorgers, 

Als gevolg van de aankondiging van het Kabinet tijdens de persconferentie van 26 november moeten we helaas een aantal lessen tot nader bericht moeten stopzetten.
Het gaat om alle lessen vanaf 17.00 uur. Deze maatregel gaat in per maandag 29 november 2021 en duurt in ieder geval tot en met zaterdag 18 december 2021.

Maatregelen voor lessen tot 17.00 uur
De lessen vóór 17.00 uur gaan in overleg met de betreffende trainers (Emma, Laura, Saskia) gewoon door. Uiteraard hanteren we hierbij wel nog steeds de veiligheidsmaatregelen en verzoeken wij u uw kind alleen af te zetten en buiten te wachten met brengen en ophalen.

Hoe verder ná 19 december?
De door het Kabinet aangekondigde maatregelen gelden tot 19 december. We wachten de volgende persconferentie af welke landelijke maatregelen op dat moment van toepassing zijn.
We zullen ons binnen de vereniging in ieder geval alvast beraden over alternatieven en scenario’s. Want we zullen weliswaar rekening moeten en willen houden met de landelijke maatregelen, maar we vinden het ook van belang voor de gezondheid van onze leden om te kijken welke alternatieven er geboden kunnen worden om veilig te kunnen sporten.

Vragen?
Als er nog vragen zijn, dan kunnen jullie deze stellen via secretariaat@sportvereent.nl.

Wij betreuren het dat wij opnieuw niet met elkaar kunnen sporten, maar hopen dat deze maatregelen zullen leiden tot een veiliger en vooral gezonder leefklimaat.

Hartelijke groet,

Trainers en bestuur
Sport Vereent

Comments are closed.