Vertrouwenscontactpersonen Sport Vereent

Het is belangrijk dat iedereen veilig kan sporten. Leden moeten zich thuis voelen bij de vereniging. Dat geldt ook voor de trainers en vrijwilligers die bij de vereniging betrokken zijn. Dat kan alleen als we ons hiervoor allemaal inzetten en elkaar respecteren.

Om elkaar daarbij te helpen hebben we gedragsregels opgesteld. Toch kan het voor komen dat je ergens tegenaan loopt waardoor je je minder prettig voelt, of een situatie ervaart waarvan je weet dat dat niet volgens de gedragsregels is. Het is dan fijn als je dat met iemand kunt bespreken die je vertrouwt en die je kan helpen om hulp te vinden voor jouw situatie. Je kan dan terecht bij de vertrouwenscontactpersonen van Sport Vereent: Corrie Arreman en Karen Gantevoort-Bals.

Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor iedereen die direct of indirect te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en daarover met een neutrale persoon een vertrouwelijk gesprek wil voeren. Zij luisteren naar je, denken met je mee, kunnen je advies geven en eventueel doorverwijzen naar instanties. De gesprekken die je voert met de vertrouwenscontactpersoon zijn altijd privé. Daarvan wordt niemand op de hoogte gesteld, zonder dat jij daar toestemming voor hebt gegeven of van op de hoogte bent.

Je kunt in contact komen met onze vertrouwenscontactpersonen middels avg@sportvereent.nl

Corrie Arreman

Ik ben Corrie Arreman. Tot 2019 was ik samen met Frank en Alphons verantwoordelijk voor de organisatie van het jaarlijkse kinderkamp van Sport Vereent. Verder hou ik van skiën, wandelen, rij graag op mijn kickbike en ga graag op reis. Ik ben werkzaam bij Postnl in Den Haag. Het is belangrijk dat iedereen aan sport kan doen in een veilige omgeving zowel de deelnemers als trainers. Samen met Karen zijn we het aanspreekpunt binnen de vereniging.

Karen Gantevoort-Bals

Ik ben Karen Gantevoort-Bals, Senior turnster divisie 5 en jurylid bij Turn4u. Ik turn sinds mijn 4e jaar, tot 2015 bij Sport Vereent, sindsdien bij Turn4U. Ik jureer sinds december 1997.
Ik ben getrouwd, moeder van twee jongens, werk als jeugdverpleegkundige en lactatiekundige en hou van creatief bezig zijn, onder andere naaien van turnpakjes. 

Ik ben vertrouwenscontactpersoon geworden omdat een veilig sportklimaat belangrijk is voor iedereen. Als vertrouwenscontactpersoon ga ik zorgen dat je vraag terecht komt op de juiste plek en je verder geholpen wordt. Dit doe ik samen met Corrie. 

Vertrouwenspersoon KNGU

Je kunt ook contact opnemen met de vertrouwenscontactpersoon van de KNGU Henriët van der Weg door te mailen naar vanderweg@kngu.nl of bellen naar
055 – 505 8735 (maandag t/m vrijdag 08.30-17.00 uur).